NyitĂłlap
HĂ­rek
Templomunk
Pasztorális terv
Közösségeink
Imák
Ügyintézés
ArchĂ­vum
Hitoktatás
PowerPoint gyűjtemény
Prédikációk

A szentmisék rendje

Polgáron

Hétfő, kedd, péntek: 7.30
Csütörtök: 17.00
Szombat: 7.30, 18.00 (téli időszámításkor 17.00)
Vasárnap: 9.30

Filiák

Görbeháza: vasárnap 8:00
Tiszagyulaháza: vasárnap 11.00
Újtikos: vasárnap 13.30

 
MUKI találkozó – húsvéti játszóház
A MUKI összejövetelek sorában a farsang után a húsvéti játszóház következett. Március 8-án, délután 2-re összegyűlt a vidám gyerekcsapat Polgárról és a fíliákból.

 A közös ima és éneklés után szellemi vetélkedővel folytatódott a program. A hittanosok számot adhattak arról, mit tanultak Jézus életéről, szenvedéséről és áldozatáról. Beszámoltak arról is, hogyan készülnek Nagyböjtben a Húsvétra.

A játék és a verseny után kezdődhetett a munka… Mindenki buzgón készítette az üdvözlőlapokat, tojástartókat és húsvéti báránykákat. Az alkotás örömén kívül a beígért jutalom is lelkesítette a gyerekeket, hiszen a legszebb alkotások készítőit édességgel jutalmaztuk.
A jól végzett munka után következhetett a megérdemelt uzsonna, amelyet vidám hangulatú beszélgetés és még egy kis játék követett.

A délután folyamán ismét megbizonyosodhattunk arról, hogy a közösségben végzett munka, a közös ének és játék mennyi örömet adhat számunkra. Most is – mint minden MUKI-s rendezvény során – elmondhattuk : „Uram, jó nekünk itt!”

Kapcsolódó anyagok: képek