NyitĂłlap
HĂ­rek
Templomunk
Pasztorális terv
Közösségeink
Imák
Ügyintézés
ArchĂ­vum
Hitoktatás
PowerPoint gyűjtemény
Prédikációk

A szentmisék rendje

Polgáron

Hétfő, kedd, péntek: 7.30
Csütörtök: 17.00
Szombat: 7.30, 18.00 (téli időszámításkor 17.00)
Vasárnap: 9.30

Filiák

Görbeháza: vasárnap 8:00
Tiszagyulaháza: vasárnap 11.00
Újtikos: vasárnap 13.30

 
Baktalórántháza-misszió

A polgári Római Katolikus Egyházközség képviselő testülete Juhász Imre atya jóvoltából meghívást kapott Baktalórántházára, hogy ott találkozzon a helyi és környékbeli egyházközség képviselőtestületeinek tagjaival.
Kis csapatunk a régi és új testületi tagok Dr. Linczenbold Levente plébános úr vezetésével 2006. szeptember 15. péntek délutánján fölkerekedett, hogy eleget tegyen a szíves invitálásnak.

Baktalórántházán nagy szeretettel fogadtak bennünket. 18 órától részt vettünk a szentmisén, majd a baktalórántházi és a környékbeli települések (Ramocsaháza és Nyírkércs) egyház képviselőtestületei láttak minket vendégül Imre atya közreműködésével. Tapasztalatot cseréltünk munkáinkról, tevékenységeinkről, amit ki-ki a maga egyházközségében végez. Elmeséltük tapasztalatainkat a „ Rózsafüzér- misszióról”, mivel ők is szeretnének indítani egy ilyen, vagy ehhez hasonló missziós tevékenységet. Csoportokat alakítva ki-ki a maga munkacsoportjának tevékenységeiről, terveiről számolt be, ötleteket, tanácsokat adva a többieknek. Képviseltette magát a liturgikus munkacsoport, média munkacsoport, a Karitasz munkacsoport, családgondozó munkacsoport, valamint végül de korán sem utolsó sorban a „kétkezi munka” munkacsoport. A nagyon kellemes, szeretetteljes, jó hangulatban igen gyorsan elszaladt az idő.
Juhász Imre atya végül vendégül látta kis csapatunkat a helyi plébánián egy nagyszerű pizza-partira.

10 óra után indultunk haza sok-sok szeretettel, szép emlékekkel a szívünkben.
Köszönettel tartozunk ezért a gyönyörű délutánért, estéért Juhász Imre plébános úrnak és Baktalórántháza, Ramocsaháza, Nyírkércs települések híveinek, valamint nem utolsó sorban a mi jó plébánosunknak Dr. Linczenbold Leventének, akinek jóvoltából ezzel a nagyszerű élménnyel gazdagabbak lehettünk.

                                                                                                        Köszönjük!

Kapcsolódó anyagok: képek